Hvorfor skal du vælge Kærlingebrogaard?

Vi ved efterhånden godt, hvad det er, kunderne sætter allermest pris på i samarbejdet med os.

Kærlingebrogaard A/S indehaves af Hans-Otto og Jacob Emil jensen. De er begge med  i udførelsen af opgaverne. De kører de store maskiner og Jacob er ligeledes afretningsekspert.

Høj standard, service og kvalitet.
Vi er et lille, familiebaseret brolæggerfirma, som kun kan overleve, hvis vi lever op til de absolut højeste standarder i branchen. På alle parametre. Vore fagligt højt kvalificerede medarbejdere har været hos os i mange år, og vi stoler blindt på dem alle sammen.

Levering af projekter til tiden.
Vi sætter en stor ære i at levere til tiden. Og det er vi kendt for. Vi er dygtige til at planlægge, og til at justere planer, når det er påkrævet.  Ofte er vi en del af et større  byggeri, og vi holder os altid ajour med andre interessenter i projekterne.

Vores specialfremstillede maskiner der giver det bedst mulige resultat.
Vi har den luksus at kunne justere på vores maskinpark, så vi hele tiden optimerer kvalitet og resultat. Vi har bl.a. haft stor succes med vores Kilver afretter, som er  styret via GPS og USB. Vi løser afretningsopgaver i underentrepriser, fordi bl.a. entreprenører og anlægsgartnere ser en stor fordel i at have et perfekt grundlag for deres videre brolæggerarbejde.

Vores evner til at tilgodese kundens behov.
Vi er dygtige til at tale med vores kunder. I alle segmenter. Så vi kender dem. Og vi opnår et indgående kendskab til deres behov.
En grundig forventningsafstemning betyder, at vi meget sjældent “går skævt af hinanden” og skal lave ting om.

Vi fremlægger gode ideer omkring valg af materialer, projektering m.m.
Kærlingebrogård er ofte med hele vejen. Indledningsvis som rådgivere i projekteringsfasen, og efterfølgende som eksekverende part i byggeprojektet. Denne planlægning og inspiration til bygherre (entreprenører, virksomheder, institutioner eller private)  gør os til en troværdig og kapabel samarbejdspartner i alle projektets faser. Dette er et resultat af vores mangeårige erfaring med arbejdet.

Vores mange års erfaring med industribelægning ( tung trafik)
Kærlingebrogård har dybdegående viden om brolæggerfaget, og især om industribelægninger til tung trafik. Vi har belagt utallige  pladser til tung trafik og vi er specialister i at fundere underlaget, så det holdet til  tunge belastninger.

Vores fleksibilitet på pladserne i forhold andre håndværkere.
Vi er åbne og rummelige i samarbejdet med andre håndværkere på pladserne. Det gør os til en vellidt og fleksibel aktør i de projekter, vi inviteres til at deltage i. Og det er vi faktisk lidt stolte af!

Vores dygtige medarbejder med erfaring inden for hver deres specialområde.
Vores loyale og dygtige medarbejdere er vores største aktiv. De er hver især højt specialiserede i deres arbejdsområder, og vi sender dem  med glæde ud til selv meget komplicerede opgaver med vished om, at de er værdige og dygtige repræsentanter for Kærlingebrogård – og får løst opgaverne til vores kunders store tilfredshed.