Belægning med græsarmering

Kærlingebrogård er  specialister i belægninger med græsarmeringssten.

Belægning med græsarmeringssten bortleder vandet

Græsarmeringssten har været anvendt i mange år på grund af sine æstetiske egenskaber. De tillader græsset at gro i belægningen og giver den et grønnere udtryk.

Nye praktiske egenskaber
I disse tider, hvor der kommer mere vand end sædvanligt, er denne åbne belægning vækket til nyt liv. Mest fordi den  helt naturligt har en vandafledende funktion i modsætning til lukkede belægningstyper, hvor vandes ledes mod kloaksystemer via overfladen.
Vi oplever flere og flere kunder, der ønsker at aflaste deres kloaksystemer. Med denne type græsarmeringssten forsinkes vandet i processen væk fra pladserne.  Så denne type belægning kombineret med  et underlag, der nederst består af et lag vandabsorberende materiale, er blevet særdeles populært. Den kan  opbevare og aflede vandet.

Færre vandskader
Løsningen med vanddepoter i belægningen kan du se mere om i vores afsnit om regnvandsopsamling.
Det er evident, at en forsinkelse af vandet i perioder med skybrud eller vedvarende regn er en stor fordel. Det vil mindske antallet af vandskader i udsatte områder.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Kærlingebrogaard A/S  udfører belægninger med græsarmeringssten i Coloc systemet jævnligt. Det er en grønnere og mere vandabsorberende belægning, som virker vandafledende med det rette underlag.