Belægning med græsarmering

Kærlingebrogård er  specialister i belægninger med græsarmeringssten.

Belægning med græsarmeringssten bortleder vandet

Græsarmeringssten har været anvendt i mange år på grund af sine æstetiske egenskaber. De tillader græsset at gro i belægningen og giver den et grønnere udtryk.

Nye praktiske egenskaber
I disse tider, hvor der kommer mere vand end sædvanligt, er denne åbne belægning vækket til nyt liv. Mest fordi den  helt naturligt har en vandafledende funktion i modsætning til lukkede belægningstyper, hvor vandes ledes mod kloaksystemer via overfladen.
Vi oplever flere og flere kunder, der ønsker at aflaste deres kloaksystemer. Med denne type græsarmeringssten forsinkes vandet i processen væk fra pladserne.  Så denne type belægning kombineret med  et underlag, der nederst består af et lag vandabsorberende materiale, er blevet særdeles populært. Den kan  opbevare og aflede vandet.

Færre vandskader
Løsningen med vanddepoter i belægningen kan du se mere om i vores afsnit om regnvandsopsamling.
Det er evident, at en forsinkelse af vandet i perioder med skybrud eller vedvarende regn er en stor fordel. Det vil mindske antallet af vandskader i udsatte områder.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Kærlingebrogaard A/S  udfører belægninger med græsarmeringssten i Coloc systemet jævnligt. Det er en grønnere og mere vandabsorberende belægning, som virker vandafledende med det rette underlag.

Hvad siger kunderne

De er super til at komme med løsningsforslag

Jeg kan ikke forestille mig, at jeg kunne finde bedre samarbejdspartnere end Jacob og Hans-Otto og deres folk. Her kører det, som i ”gamle dage”, hvor et ord er et ord og en aftale er en aftale. De er ikke så firkantede, og deres arbejde er bare i orden. De er en af de bedste leverandører, jeg har.
De er super til at komme med løsningsforslag, og alternativt finder de selv løsninger på de ting, der altid opstår i en byggeproces. De laver alt vores brolæggerarbejde til større erhvervskunder, da de er både præcise og effektive. De har grejet, de kan bruge det, og de har en meget høj faglig stolthed.
Hvis de ikke har tid, må kunden vente til de har. Jeg vil ikke have andre til at løse opgaverne


Kenny Hansen
Projektleder
Vel køleteknik ApS
Strandvejen 165, 4200 Slagelse

SE FLERE KUNDEUDTALELSER