Industribelægning

Kærlingebrogård er  specialister i industribelægning.

Industribelægning til særlig tung trafik

Vi har opbygget stor erfaring i etablering af industribelægning. Vi leverer altid det perfekte resultat uden lunker. Hverken nu eller senere.
En god løsning, som kan klare mange år tung trafik,  starter i opbygningen af underlaget. Ofte kører de tunge lastbiler de samme steder på en belægning, og det er vigtigt, at belægningen er godt funderet og i øvrigt selvbærende, fordi den er lagt ordentligt og præcist. Så bemærker man ikke den ujævne belastning af underlaget – selv efter mange års brug.

Præcision, tilpasning og holdbarhed
Vi graver af til præcis de korrekte koter og fylder herefter underlaget på som beskrevet under  afretning.  Vi anvender vores totalstation og vores Kilver afretter, som tilsammen sikrer det absolut bedste og mest præcise resultat, når det drejer sig om at skabe det bedste fundament for en solid industribelægning.
Vi arbejder for det meste med sten i Coloc formatet, hvilket sikrer dig, at eventuelle forskellige områder af varierende belægningssten passer sammen ved overgange. Coloc stenene har også den store fordel, at de   er designet, så de kan ligge helt tæt. Dermed låses belægningen fast og trykket fra den tunge trafik fordeles over et større område.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Industribelægning - Kærlingebrogård A/S

Kærlingebrogaard A/S er specialister i at etablere industribelægning. Især på områder med særlig tung trafik som her, hvor al trafik  skal ledes rundt om en lagerhal. Det udsætter underlaget for store  punkbelastninger, som det kræver godt håndværk at imødekomme.

Hvad siger kunderne

Det har vist sig at være en god investering

Vi bruger Kærlingebrogård til vores større belægningsopgaver. Hos dem er et ord et ord, og de er pålidelige. De er hurtige, når jeg skal bruge priser, og jeg ved altid, hvad jeg får. Foreløbigt har de leveret til tiden og kvaliteten på 3 store projekter . Jeg betaler gerne den lille forskel for at sikre mine kunder et perfekt resultat. Og for at spare mig selv for ekstra tid til reklamationer. Det har vist sig at være en god investering.
Deres faglighed er ubestridt på højeste niveau…
– derfor passer de godt ind hos bgb a.s..
Jeg har ofte anbefalet dem til kolleger.”


Jeppe Mulvad Jeppesen
Projektchef og partner
BGB A/S
Baldersbækvej 14
2635 Ishøj

SE FLERE KUNDEUDTALELSER