Maskinlægning

Kærlingebrogård er  specialister i maskinlægning.

Maskinlægning af større arealer

Kærlingebrogård råder over alle maskiner in-house. Vi funderer, afretter og lægger stenene med eget materiel. Derfor er vi ikke afhængige af eksterne leverandører. Det  er en ekstra sikkerhed for, at vi kan overholde vores deadlines. Og det gør vi – altid! Når vi selv er herrer over det.

Maskinlægning med Coloc sten
Vores Optima maskiner er specialdesignet til at lægge større arealer med coloc sten i alle varianter. Vi har gjort det i mange år, og har udviklet en slags sjette sans for uforudsete udfordringer. Og dem tager vi fat i – inden de bliver for store.

Maskinlægning  ser nemt ud, men det kræver års erfaring at udføre arbejdet, så tid og budgetter holder.  Vores medarbejdere og vores materiel har arbejdet sammen i mange år. Så vi løser altid opgaven på bedst tænkelig vis.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Kærlingebrogaard A/S er specialister i at etablere industribelægning. Især på områder med særlig tung trafik som her, hvor al trafik  skal ledes rundt om en lagerhal. Det udsætter underlaget for store  punkbelastninger, som det kræver godt håndværk at imødekomme.

Hvad siger kunderne

En aftale med dem er 200% sikker

Jeg er imponeret over Kærlingebrogård. De arbejder lynhurtigt og holder tungen lige i munden. De kræver, at pladsen er klar, når de dukker op, men så sker der også noget. Når de oplyser en leveringsdato, så leverer de også opgaven færdig senest den dag.
En aftale med dem er 200% sikker, og jeg bruger dem til alle vores større opgaver, hvor jeg får de helt rigtige priser på f.eks. maskinlægning med colocsten. Deres håndværk kan man ikke sætte en finger på, så jeg får jo også en masse tilfredse kunder.

De er en meget seriøs samarbejdspartner, når det kommer til det håndværksmæssige. Og samtidig er de jo sjove og behagelige mennesker, hvor man ikke bare får en sludder for en sladder.


Alex Pedersen
Indehaver
DPA Entreprise ApS
Trælløsevej 70c, 4160 Herlufmagle

 

SE FLERE KUNDEUDTALELSER