Maskinlægning

Kærlingebrogård er  specialister i maskinlægning.

Maskinlægning af større arealer

Kærlingebrogård råder over alle maskiner in-house. Vi funderer, afretter og lægger stenene med eget materiel. Derfor er vi ikke afhængige af eksterne leverandører. Det  er en ekstra sikkerhed for, at vi kan overholde vores deadlines. Og det gør vi – altid! Når vi selv er herrer over det.

Maskinlægning med Coloc sten
Vores Optima maskiner er specialdesignet til at lægge større arealer med coloc sten i alle varianter. Vi har gjort det i mange år, og har udviklet en slags sjette sans for uforudsete udfordringer. Og dem tager vi fat i – inden de bliver for store.

Maskinlægning  ser nemt ud, men det kræver års erfaring at udføre arbejdet, så tid og budgetter holder.  Vores medarbejdere og vores materiel har arbejdet sammen i mange år. Så vi løser altid opgaven på bedst tænkelig vis.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Kærlingebrogaard A/S er specialister i at etablere industribelægning. Især på områder med særlig tung trafik som her, hvor al trafik  skal ledes rundt om en lagerhal. Det udsætter underlaget for store  punkbelastninger, som det kræver godt håndværk at imødekomme.