Coloc belægning

Kærlingebrogård er  specialister i solide og bæredygtige løsninger med Coloc sten i alle varianter.

Coloc belægning giver din belægning øget styrke

I alle vores store industribelægninger, anvender vi Coloc sten. Disse sten er specialdesignet, så de kan ligge helt tæt op ad hinanden. Det betyder, at de “låser” sig inbyrdes, når de er lagt. Konsekvensen af det er, at trykket fra særlig tung trafik fordeles over et noget større område. Og dermed undgår du lunker eller fordybninger. Selv efter års tung trafik.

Mange løsninger i Coloc designet
Vi anvender coloc sten i mange varianter, men fælles for dem alle er, at de passer sammen.  Det betyder, at hvis vi skal lave  f.eks. parkeringspladser med græsarmeringssten, kan vi lægge en anden type sten på tilkørselsvejene. Uden kantsten eller andre overgange. Stenene passer simpelthen sammen.

Coloc er ideel til maskinlægning
Formatet egner sig perfekt til maskinlægning.  Vores maskiner er bygget til at lægge store arealer med Coloc belægning. Og vi anvender  især stenene til store industribelægninger, busterminaler, kørebaner, havneanlæg og andre lokationer, der er hårdt belastet af tung trafik.

Du er altid velkommen til at kontakte Jacob og få en uforpligtende snak om din belægningsopgave. Vi er hurtige med tilbuddene og vi ved, hvad vi taler om.

Coloc belægningssten er den mest holdbare løsning til arealer med særlig tung trafik. Stenen er designet, så vægten fra trafikken fordeles over et større område.